Administrator
Witam wszystkich użytkowników forum. Jak widać na razie forum jest w budowie ale już fundamenty stoją..Na forum jak to na forum bedziemy poruszac wiele rożnych tematów w tym wypadku o szkole, bo z myślą o pracach domowych toto powstało Nie oszczędzajcie klawiatury Mam nadzieje że forum długo nam posłuży.Jakiekolwiek pytania dotyczące fora kierujcie do mnie może sie coś poradzi.
A teraz 5 warunków dobrego forumowicza :
1.Nie klnij natrętnie
2.Nie czyń off-topów
3.Nie śmieć na forum - trzeba dbać o środowisko
4.Nie kłoć się - chillout
5.Nie demotywuj
No to na tyle chyba POZDRO
Elo nawet niezły pomysł z tym klasowym forum, zobaczymy jak długo to pociągnie bo zwykle takie strony szybko padają, ale jak każdy będzie się starał to może nawet będzie z tego pożytek. Brawo Daniel, forum całkiem daje rade ;p
Administrator
Jest kilka pomysłów i zobaczymy dalej najpierw będzie zmuła wiadomo.
Nowy użytkownik
Witam wszystkich ciekawie się zapowiada to forum, miejmy nadzieję że przetrwa ;p
Administrator
W dziale pomysły proszę składać swoje propozycje odnośnie forum . Chyba nie jest źle .radio jakie ma być na stronie możemy zmienić wystarczy o tym mnie poinformować a coś na pewno zaradzimy. Było fajne logo ale są z nim malutkie problemy mam nadzieję że sie z nimi niedługo rozprawię. To tyle Papa
Dobry..Wieczur
bardzo fajny pomysł z Twojej strony Daniel, w dodatku radio =]
trzeba by rozpowszechnic bardziej nasze ''forum'' ażeby inni z naszej klasy też się tu wypowiadali ;]
Administrator
No i już kilka osób się zebrało . Na forum na n-k o tym napisałem ale w szkole sie o tym forum wspomni.
Nowy użytkownik
Część!
Kto to Emdin?
Nowy użytkownik
A to spoko.
Administrator
Zmiana radia na RMF MAXX