Administrator
Witam wszystkich u¿ytkowników forum. Jak widaæ na razie forum jest w budowie ale ju¿ fundamenty stoj±..Na forum jak to na forum bedziemy poruszac wiele ro¿nych tematów w tym wypadku o szkole, bo z my¶l± o pracach domowych toto powsta³o Nie oszczêdzajcie klawiatury Mam nadzieje ¿e forum d³ugo nam pos³u¿y.Jakiekolwiek pytania dotycz±ce fora kierujcie do mnie mo¿e sie co¶ poradzi.
A teraz 5 warunków dobrego forumowicza :
1.Nie klnij natrêtnie
2.Nie czyñ off-topów
3.Nie ¶mieæ na forum - trzeba dbaæ o ¶rodowisko
4.Nie k³oæ siê - chillout
5.Nie demotywuj
No to na tyle chyba POZDRO
Elo nawet niez³y pomys³ z tym klasowym forum, zobaczymy jak d³ugo to poci±gnie bo zwykle takie strony szybko padaj±, ale jak ka¿dy bêdzie siê stara³ to mo¿e nawet bêdzie z tego po¿ytek. Brawo Daniel, forum ca³kiem daje rade ;p
Administrator
Jest kilka pomys³ów i zobaczymy dalej najpierw bêdzie zmu³a wiadomo.
Nowy u¿ytkownik
Witam wszystkich ciekawie siê zapowiada to forum, miejmy nadziejê ¿e przetrwa ;p
Administrator
W dziale pomys³y proszê sk³adaæ swoje propozycje odno¶nie forum . Chyba nie jest ¼le .radio jakie ma byæ na stronie mo¿emy zmieniæ wystarczy o tym mnie poinformowaæ a co¶ na pewno zaradzimy. By³o fajne logo ale s± z nim malutkie problemy mam nadziejê ¿e sie z nimi nied³ugo rozprawiê. To tyle Papa
Dobry..Wieczur
bardzo fajny pomys³ z Twojej strony Daniel, w dodatku radio =]
trzeba by rozpowszechnic bardziej nasze ''forum'' a¿eby inni z naszej klasy te¿ siê tu wypowiadali ;]
Administrator
No i ju¿ kilka osób siê zebra³o . Na forum na n-k o tym napisa³em ale w szkole sie o tym forum wspomni.
Nowy u¿ytkownik
Czê¶æ!
Kto to Emdin?
Nowy u¿ytkownik
A to spoko.
Administrator
Zmiana radia na RMF MAXX